Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye alışverişlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sıyanet sağlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Dizayn olarak farklılık göstermekle baş başa ortak özellikleri, dayanıklı ve mevsuk gestaltda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Please be aware that this Yangın Kapısı might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına Yangın Merdiveni Kapısı geçmesini önlemek üzere kullanılır. Gestaltda kâin insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yaklaşık 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın kredili çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış kapısı namına çatı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran muhtevakuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı Yangın Çıkış Kapısı standarttan daha nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna rabıtalı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Selam, Sağlıksız sandık yangın baplarımıza ilgili çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Report this wiki page